Volei (M): Meci special de ziua lui Laurențiu Lică

0
362

Voleibaliștii de la SCMU Craiova vor întâlni mâine, ora 18:00, în Sala Polivalentă, pe Dinamo București, exact în ziua în care căpitanul Laurențiu Lică împlinește 40 de ani.

„Meciul cu Dinamo încercăm să îl abordăm ca pe o partidă normală, dar ştim importanţa acestui joc. În clasament ne desparte un singur punct şi vrem să câştigăm să îi întrecem. Ştiu ce înseamnă un joc cu Dinamo pentru Craiova, întotdeauna au fost meciuri echilibrate, pentru că au o formaţie puternică. Mă aştept la un meci tensionat şi mâine seară de la ora 18:00. Aştept ca suporterii să vină în număr mai mare la sală ţinând cont de numele adversarului”, a prefațat Laurenţiu Lică.

„Îmi doresc ca de ziua mea să avem o zi perfectă. Locul 3 este un obiectiv normal pentru noi. În general, cu mici excepții, am fost pe podium. Toți cei care doresc să mă felicite, mi-aș dori să vină să mă felicite personal la meci, să fie multă lume în sală. Dacă va fi victorie, utem deschide și o șampanie”, a fost îndemnul lui Lică.

Acesta a făcut referire și la meciul tur, când Craiova s-a impus cu 3-0: „În meciul tur Sala Polivalentă era ocupată, ei au propus să jucăm în tur la ei. Veneam după o deplasare lungă din Cupa Challenge, ne-am mobilizat și am câștigat. Avem toate motivele să fim concentrați și montați să câștigăm și acum.”

La conferința de presă de astăzi a fost prezent și polonezul Stanisław Wawrzyńczyk. „Dinamo este o echipă puternică, dar vrem să o depăşim în clasament. Vom face tot posibilul să câştigăm, mai ales că pe teren propriu am obţinut rezultate bune. Nu ne este frică de acest meci. Sunt puțin surprins că nu vin spectatori la sală, dar dacă am compara campionatul polonez cu cel românesc, în Polonia vin în medie 10.000 de spectatori. Sunt obișnuit că și în alte țări sălile sunt destul de goale. Cred că putem termina sezonul regulat pe locul 3. Știu că avem un lot bun și putem termina campionatul pe podium”, a afirmat polonezul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.