Echipa Națională: Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca selecționer al naționalei U21 a României

0
319

Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca selecționer al naționalei U21. Nicolae Grigore și Adi Boiangiu vor fi secunzii „briliantului” la naționala de tineret.

”Este o onoare, o mare responsabilitate pentru mine. În primul rând pentru că vin la U21 după Mirel Rădoi, care a făcut istorie la U21, cea mai mare performanță din istorie. Acest lucru mă motivează. Lucrez bine când sunt sub presiune, dau ce e mai bun, sper să reușesc. Urmează un meci important cu Danemarca, o echipă bună. Avem o generație nouă, foarte talentată, care a început bine campania. Vrem să consolidăm locul doi și să ne calificăm la Euro. Simt presiunea, dar e un lucru bun”, a declarat Mutu la conferința de presă de oficializare.

„Nu am niciun mesaj pentru contestatari. În astfel de situații e normal ca unii să te conteste. Nu poți sa-i împaci pe toți. 

Am 60-70 de jucători pe listă. Am văzut jucători de foarte mare calitate, jucători foarte buni, cu care se poate lucra. Sper ca atunci când vin la națională să aibă concentrare și dorința de a da totul. Jucătorii la națională trebuie să iasă cu tricoul transpirat de pe teren. Este cel mai important tricou. La națională nu vii pentru bani, vii doar ca să îți reprezinți țara la cel mai înalt nivel!

Naționala de tineret poate o fi rampă către naționala mare, cum s-a întâmplat cu Mirel. Dar nu mă gândesc la asta acum. Nu am venit să fiu actorul principal”, a mai spus Adrian Mutu.

România se află pe locul 2 în grupa 8 de calificare la Campionatul European U 21 din 20121, la 5 puncte în spatele Danemarcei, următoarea adversară a tricolorilor mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.