FOTO: Robby Boroș

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a fost învinsă de CSM Oradea în cadrul etapei a 13-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2018/19. Meciul s-a desfășurat duminică, pe malul Crișului Repede și s-a terminat 38-31 (20-14), pentru gazde.

În urma acestui rezultat, gruparea pregătită de Cătălin Popescu are 8 victorii, un rezultat de egalitate și 2 înfrângeri. Cu un total de 25 puncte, formația craioveană se menține pe locul al 2-lea. În schimb, bihorenii și-au mărit avantajul în fruntea clasamentului.

„A fost un joc pierdut pe mâna noastră. După o primă repriză echilibrată, în partea a doua am revenit de la şase la două goluri. Însă, în urma jocului slab din apărare, cei de la Oradea s-au distanţat din nou pe tabelă, de această dată decisiv. Presiunea rezultatului a fost pe umerii băieţilor, iar asta a influenţat jocul”, a declarat Cătălin Popescu.

CS Universitatea Craiova susține ultimul meci al anului miercuri, 18 decembrie, de la ora 16:00, în Sala „Ion Constantinescu”. Adversar va fi UCB Tg.Jiu.

CSM ORADEA – CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 38-31 (20-16)

ORADEA: Costin, Duma – Szabo 9, Munea 8, Mateaș 7, Pomian 4, Mihăilescu 3, Oargă 3, Radu 2, Potera 1, Costea 1, Szasz, Chiorean. Antrenor: George Tăutu.

CRAIOVA: Gheorghiță, Lupitu – Ianăși 9, A.Păun 6, Rușeanu 5, Iovănescu 5, Iovănescu 3, Ciorogaru 2, Drugă 1, Budoiu, Coadălată, A.Păun. Antrenor: Cătălin Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.