LNBM: SCM U Craiova – SCM Timișoara 69-84 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Continuă căderea echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova. Formația pregătită de Aco Todorov a ajuns la 5 înfrângeri consecutiv, iar prezența în Top 6 este în pericol.

SCM Timișoara a venit la Craiova și a administrat gazdelor o corecție severă. A fost 84-69, după un meci în care oaspețiii au controlat ostilitățile pe toată durata a jocului.

Primul sfert a fost cel mai echilibrat, Timișoara a terminat primele zece minute cu un avantaj minim, 24-23. Au urmat însă 20 de minute în care bănățenii au făcut tot ce au vrut sub panou, în vreme ce gazdele au s-au întrecut în ratări și gafe. Cu zece minute înainte de final scorul era de 72-50 în favoarea oaspeților. Craiova a reușit un run de 9-0 în debutul ultimului sfert, însă diferența de pe tabela de marcaj era foarte mare și nu a mai contat în economia finală a jocului.

LNBM: SCM U Craiova – SCM Timișoara 69-84 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Ca urmare a acestui rezultat, SCM Timișoara urcă pe locul 4 și are un bilanț general de 4-5. În schimb, oltenii au ajuns la 3-6 și împart locurile 5-7 cu cele două reprezentante ale capitalei.

Monyea Pratt a totalizat 16 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, Omari Gudul a adăugat 16 puncte, 6 recuperări, iar Porter Troupe a terminat cu 15 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.