Volei | Challenge Cup: Voleibaliștii craioveni sunt optimiști că vor trece de austrieci

0
365

Echipa masculină de volei SCMU Craiova va întâlni, miercuri, ora 18:00, în Sala Polivalentă, formația Union Raiffeisen Waldviertel (Austria), în turul 2 preliminar al Cupei Challenge.

Înaintea duelului, voleibaliștii din Bănie nu sunt impresionați de forța de joc a adversarilor, deși au pierdut în Austria cu 3-1.

„Întâlnim o echipă puternică. În tur ne-a învins cu 3-1 şi ne aşteaptă un meci foarte greu. Au un lot compact, dar trebuie să facem un joc bun şi să ne calificăm în faza următoare a competiţiei. De la acel meci, am evoluat la fiecare antrenament şi sunt sigur că putem face o figură frumoasă. Este o echipă de bătut, acum jucăm acasă şi ne putem califica”, a afirmat Silviu Suson.

Acesta s-a arătat mulțumit de prestația echipei până acum: „Oarecum sunt mulţumit de acest start, mai puţin de jocul cu Buzău, pe care îl puteam câştiga mai lejer, şi de cel cu Waldviertel, din tur. Este bine că putem să salvăm miercuri acest meci.”

În asentimentul său a fost și Igor Jovanovic: „Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă incomodă. Faţă de meciul din tur, am câştigat la Dinamo şi suntem într-o formă mai bună. Important este să jucăm la potenţial maxim şi sunt sigur că ne vom impune. Cred că formaţia din Austria s-ar clasa fără probleme în primele patru-cinci echipe din campionatul din România.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.