Volei | Challenge Cup: Dănuț Pascu: „Avem șanse egale de calificare”

0
355

Antrenorul SCMU Craiova, Dănuț Pascu, a făcut astăzi, o analiză a adversarului de miercuri, și se așteaptă la un joc foarte greu.

„Cei de la Waldviertel au o echipă omogenă, cu jucători care luptă pentru fiecare minge. Au pregătit foarte bine din punct de vedere tactic jocul din Austria. La început am spus că, din punct de vedere al valorii lotului, şansele sunt 50-50. Cred că se păstrează acest procent și acum. Jucătorii grupării austriece sunt tehnici şi găsesc soluţii în situaţii grele de joc. Au şi preluarea bună, la fel şi serviciul. Noi am intensificat pregătirile, pentru că săptămâna trecută am avut o pauză şi am reuşit să ne pregătim mai bine pentru acest meci. Vom face tot posibilul să câştigăm acasă şi să ajungem în setul de aur. În acest set decisiv contează foarte mult psihicul. Dacă vom ajunge acolo, trebuie să fim stăpâni pe noi. Aş spune chiar că ar fi ca la loviturile de departajare la fotbal.“

Dănuț Pascu a vorbit și despre alte detalii ale adversarului, criticând faptul că suporterii voleiului craiovean nu vin la sală.

„Echipa se află într-o localitate care dispune doar de 4.800 de locuitori, dar meciurile de pe teren propriu le joacă într-un orăşel învecinat. Oamenii de acolo sunt foarte sufletişti, iar acest lucru s-a văzut în momentul în care au venit la sală şi au susţinut echipa. Mi-aş dori şi eu să trăiesc astfel de momente la Craiova. Se pare că publicul de aici nu mai iubeşte nici voleiul, dar nici celelalte sporturi de sală. Pentru un meci de o asemenea importanţă, lumea ar trebui să vină la sală şi să ne susţină, pentru că este un joc european“, a punctat tehnicianul craiovean.

SCMU Craiova va întâlni, miercuri, ora 18:00, în Sala Polivalentă, formația Union Raiffeisen Waldviertel (Austria), în turul 2 preliminar al Cupei Challenge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.