Baschet: SCM U Craiova joacă pe terenul campioanei

0
311

CSM CSU Oradea și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc într-un meci contând pentru etapa a șaptea a în sezonul regulat al LNBM-GVA. Partida va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 19:00 – transmis înregistrat de DigiSport 3 de la ora 23.45.

Gazdele au înaintea acestei partide 4-2 la general, în vreme ce trupa lui Aco Todorov se deplasează pe malul Crișului Repede cu 3-3 în clasamentul Ligii Naționale.

Echipa antrenată de Cristian Achim a pierdut jocul disputat la mijlocul săptămânii în FIBA Europe Cup cu Bahcesehir, scor 77-88. Orădenii au câștigat ultima partidă disputată în campionat, 83-71 în Trivale. Craiova vine tot după o înfrângere pe teren propriu, craiovenii au pierdut la mare luptă partida cu U-BT Cluj-Napoca. Oltenii au pierdut ambele partide disputate pe teren străin în actuala stagiune.

Cele două echipe s-au întâlnit de 33 de ori. CSM Oradea este lider clar la capitolul întâlniri directe, cu 24 de partide adjudecate.

Partida va fi arbitrată de  Laszlo Bukuresti, Sorin Drugău și Tiberiu Șerbulea, iar comisar din partea Federației Române de baschet a fost desemnat Doru Vinasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.