SCM Craiova, handbal feminin © FOTO: Ionuț Greere/ SPORTUL DOLJEAN

Echipa de handbal SCM Craiova va juca sâmbătă, de la ora 15.30, în deplasare cu Măgura Cisnădie, partidă pe care atât antrenorii cât şi jucătoarele îl cataloghează ca fiind dificilă. Meciul va fi transmis în direct pe TVR 1.

Cele două combatante sunt vecine de clasament, despărțite doar de un singur punct, dar formația antrenată de Bogdan Burcea are un meci mai puțin disputat. Restanța cu CSM Slatina se va disputa miercuri, 6 noiembrie, de la ora 18.00.

Gazdele de mâine ocupă poziția a noua în Liga Florilor, cu 10 puncte, în vreme ce oltencele sunt pe 10, 9 puncte la activ.

Craiova are în continuare probleme de lot, chiar dacă Bobana Klikovac a revenit la antrenamente și poate să își ajute colegele din teren, tehnicienii alb-albastrelor nu se pot baza la Yulia Khavronina, Zeljka Nikolic și Timeea Tătar – toate accidentate.

Meciul Măgura Cisnădie – SCM Craiova va fi arbitrat de bucureștenii Radu Iliescu şi Doru Pascu Manea, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Marius Mărgărit (Ploiești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.