TERTNES BERGEN – SCM CRAIOVA 24-26, EHF CUP – turul 2, manșa tur © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a câștigat meciul considerat în deplasare, scor 26-24 (13-12), disputat sâmbătă, în Sala Polivalentă din Craiova, în compania formației norvegience Tertnes Bergen.

Meciul retur se va disputa mâine, cu începere de la ora 18.00, tot în Sala Polivalentă din Craiova.

Prima repriză a fost echilibrată, ambele echipe s-au aflat în avantaj, iar la pauză fetele antrenate de Bogdan Burcea au intrat cu avantaj minim – 13-12. Craiova s-a desprins în partea a doua a jocului și la 5 goluri (20-15), însă Tertnes a redus din ecartul de pe tabela de marcaj.

TERTNES BERGEN – SCM CRAIOVA 24-26, EHF CUP – turul 2, manșa tur © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

De menționat și faptul că SCM Craiova nu a beneficiat în această partidă de nicio aruncare de la 7 m, cu toate că se impune în unele momente. Maniera de arbitraj a olandezilor Ruud Geraets și Paul Geraets a iritat spiritele în polivalenta craioveană.

TERTNES BERGEN – SCM CRAIOVA 24-26 (12-13)

TERTNES BERGEN: Lien, Skogstrand – Stankiewicz 5, Auberg 4, Oyerhamn 4, Abdulla 3, Gosse 2, Hilby 2, Berens 1, Haugseng 1,  Kjolholdt 1, Moen 1.

SCM CRAIOVA: Dhukeva, Curmenț, Chetraru – Vizitiu 7, Țicu 5, Nikolic 4, Trifunovic 3, Colac 2, Șelaru 2, Zamfir 1, Cace 1, Orșivschi 1, Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.