Liga Florilor, SCM Craiova – Minaur Baia Mare 17- 22 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

SCM Craiova a pierdut, scor 17-22, partida susținută sâmbătă, în Sala Polivalentă din Craiova, în compania grupării Minaur Baia Mare, contând pentru etapa cu numărul 4 a Ligii Naționale de handbal feminin.

Fetele lui Bogdan Burcea au început în forță meciul și au condus cu 4-0 în minutul 5, iar până la pauză au mai marcat tot de atâtea ori. Costică Buceschi și-a trezit elevele după golul de 4-0, iar Baia Mare a reintrat în joc și s-a făcut 4-4. S-a mers apoi cap la cap până în minutul 22, când gazdele s-au desprins din nou la două goluri (8-6), au urmat însă 8 minute în care doar oaspetele au marcat. Baia Mare a intrat la cabine cu incredibil 13-8.

Liga Florilor, SCM Craiova – Minaur Baia Mare 17- 22 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

La reluare, Craiova a dat semne că poate întoarce situația, Bianca Curmenț a avut intervenții providențiale, iar oltencele au avut chiar posibilitatea să vină la doar două goluri în spatele băiărencelor. Craiova a ratat pe bandă rulantă, Nikolic, Orșivschi și Vizitiu au făcut-o mare pe Enache, în vreme ce Baia Mare și-a mărit din nou ecartul la patru goluri diferență.

Liga Florilor, SCM Craiova – Minaur Baia Mare 17- 22 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Fetele lui Buceshi au gestionat bine finalul întâlnirii și s-au impus cu 22-17 în fața unei Craiove decimată de accidentări.

SCM CRAIOVA – MINAUR BAIA MARE 17-22 (8-13)

CRAIOVA: Curmenț, Chetraru, Dzhukeva  – Vizitiu 5, Țicu 5, Ion 2, Șelaru 2, Orșivschi 2, Tudorică 1, Nikolic

BAIA MARE: Măzăreanu, Enache – Cârstea 5, Popa 4, Shteriova 4, Szoloși 3, Masna 3, Burlachenko 2, Seraficeanu 1, Tamaș, Polocoșer, Conache, Bondar

ELIMINĂRI: 3X2 MIN / 5X2MIN

ARUNCĂRI DE LA 7 M: 6/4 – 5/3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.