FOTO: Ionuț Greere

SCM Craiova și HC Zalău se întâlnesc miercuri dimineață, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă din Craiova. Jocul contează pentru runda cu numărul doi din Liga Florilor.

Iniţial, partida trebuia să aibă loc pe sâmbătă, 7 septembrie, dar la data respectivă gruparea condusă de Bogdan Burcea va disputa dubla cu Jomi Saleno din primul tur al Cupei EHF (7 și 8 septembrie, ora 18.00).

Ambele combatante au început cu dreptul noua ediție de campionat. Craiova câștigat la Bistrița, scor 24-22, în vreme ce gruparea pregătită de Gheorghe Tadici a produs primul șoc al campionatului, 25-24 cu CSM București.

Craiova nu se va putea baza în continuare pe cele 5 jucătoare indisponibile (Zamfir, Trifunovic, Tătar, Cace și Klikovac). De partea cealaltă, Sabrina Lazea s-a accidentat în meciul cu CSM București și nu va face deplasarea în Bănie.

„Meciul cu HC Zalău va fi foarte greu, mai ales că echipa oaspete are un moral foarte bun după ce a învins pe CSM Bucureşti”, a declarat Costin Dumitrescu, antrenorul secund al echipei SCM Craiova, într-o conferințe de presă.

Partida va fi arbitrată de cuplul Marina Agliceriu – Mirabela Tudean, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Viorel Ciucan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.