Tenis: Alexandru Coman a câștigat „Dr. Oetker Junior Trophy 2019”

0
1010

„Dr. Oetker Junior Trophy”, cel mai valoros turneu Tennis Europe organizat în România, de Categoria 1, la U14, a fost unul perfect pentru tenismenul craiovean Alexandru Coman.

Sportivul legitimat la CSM Craiova a câștigat trofeul după o finală foarte disputată cu  mexicanul Rodrigo Pacheco Mendez.

Cap de serie nr. 1 la „Dr. Oetker Junior Trophy 2019”, Coman a recuperat spectaculos în finala cu Mendez (cap de serie 2), pe care l-a învins după ce a pierdut primul set. A fost 3-6, 7-5, 6-2, pentru Coman, care câștigă, astfel, unul dintre cele mai valoroase turnee din cariera sa.

Campion la simplu, Alexandru Coman a jucat și finala probei de dublu. Favoriții nr. 1 în proba de dublu băieți au fost Alexandru Coman și germanul Bon Lou Karstens, care, în ultimul act, au întâlnit favoriții nr. 2, un alt compatriot, Andrei Firaru, de la ATC Elite Târgu Jiu, care a făcut pereche cu mexicanul Rodrigo Pacheco Mendez. Aceștia din urmă sunt noii campioni de la „Dr. Oetker Junior Trophy 2019”, după o finală extrem de spectaculoasă și de disputată, câștigată cu 7-6(1), 2-6, 10-5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.