Baschet (M): Au relansat semifinala | SCM U Craiova – CSU Sibiu 81-79 (1-2 la general)

0
385
FOTO: Ionuț Greere
FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a rămas în semifinala cu CSU Sibiu. Oltenii au câștigat meciul 3, scor 81-79, disputat vineri după-amiază, iar scorul la general este 2-1 în favoarea sibienilor.

Trupa lui Aco Todorov va încerca să restabilească egalitatea duminică, în meciul 4 al semifinalei, programat de la ora 16.45, tot în Bănie.

Craiova a deținut inițiativa în prima parte a întâlnirii și a intrat în avantaj considerabil la pauza mare, scor 46-32. Oaspeții au ratat mult de la linia de libere, iar înaintea ultimelor 10 minute de joc scorul era favorabil alb-albaștrilor, 62-51.

Sibiul a început cursa de urmărire în ultima secvență a întâlnirii. Casale a ratat șansa de a închide meciul de la libere, ratând una din cele două aruncări libere primite, iar Tamulis a egalat cu 5 secunde înainte de final. Troupe a adus victoria după un fault obținut la Cooper și partida s-a încheiat cu scorul de 81-79 pentru Craiova. oaspeții au luat foc la decizia brigăzii de arbitri și meciul s-a încheiat cu protestele oficialilor sibieni.

Porter Troupe a fost cel mai bun om al meciului cu 25 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Amedeo Casale l-a secondat cu 18 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, iar Goran Gajovic a terminat meciul cu 14 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.