Volei (M): Răzvan Olteanu: „Zalăul este adversarul nostru direct pentru locul doi”

0
855
Răzvan Olteanu | FOTO: Tiberiu Cocora
Răzvan Olteanu | FOTO: Tiberiu Cocora

Voleibaliștii de la SCMU Craiova sunt optimiști înaintea duelului cu Volei Municipal Zalău din cadrul rundei cu numărul 7 a play-off-ului Diviziei A 1.

Răzvan Olteanu a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul cu eterna rivală a alb-albaștrilor. Internaționalul oltenilor este de părere că împreună cu colegii săi pot să producă un rezultat bun cu Zalău. Oltenii speră să obțină la finalul sezonului o medalie cât mai strălucitoare.

„Sper să facem cel mai bun joc al nostru. Chiar dacă Zalăul este principala favorită, suntem în play-off, toată lumea este motivată și se poate întâmpla orice. Am fost dezamăgiți după meciul cu Dinamo, nu ne-am putut reveni după primul set, în ciuda faptului că am avut un avantaj destul de mare. Am vrut să câștigăm, dar nu am reușit să fim decisivi pe final de set, fapt care ne-a adus și această înfrângere. Trebuie să mergem înainte, avem meciuri importante de parcurs. Zalăul este adversarul nostru direct pentru locul doi, este o partidă extrem de importantă și orice punct conteaza foarte mult”, a spus Răzvan Olteanu.

Jocul dintre SCMU Craiova și Volei Municipal Zalău se va disputa duminică, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.