FOTO: FRF

Marcatorul golului victoriei României în fața Suediei în preliminariile Campionatului European din 1984 a primit un cadou special din partea staff-ului și jucătorilor echipei naționale.

Cămătaru, care actualmente este membru al Comisiei Tehnice FRF, a ieșit pe gazonul Friends Arena împreună cu jucătorii echipei naționale, iar selecționerul Cosmin Contra i-a înmânat un tricou roșu, identic cu cel în care tricolorii vor evolua contra Suediei, cu numărul 9 și numele său inscripționat. În partida din 1983, echipa națională a României a evoluat tot în echipament roșu.

Cămătaru a jucat în de 75 meciuri în echipa națională a României, pentru care a înscris 22 de goluri. El a făcut parte din lotul echipei de fotbal a României la turneele finale de la Campionatul European de Fotbal din 1984 și apoi de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990. Cu echipa națională a României a câștigat Cupa Balcanilor în 1980.

Le transmit să fie puternici și să învingă Suedia. Am mare încredere că actuala generație poate duce România la turneul final, așa cum s-a întâmplat cu noi în 1984. La fel ca atunci, un meci mare contra Suediei poate însemna nașterea unei noi generații de fotbaliști extraordinare!”, a spus Cămătaru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.