Bogdan Burcea | FOTO: Ionuț Greere

Bogdan Burcea a câştigat Cupa EHF și titlul de vicecampioană a României cu SCM Craiova în 2018, dar acum  echipa din Bănie a ajuns într-o situaţie delicată. Șase înfrângeri și o singură victorie este bilanțul din ultima perioadă al formației craiovene.

Tehnicianul Craiovei nu cedează în fața presiunilor care vin din partea celor care-i cer capul și se va lupta până la capăt pentru binele echipei și handbalului craiovean.

„Ne jucăm ultima șansă în încercarea de a accede în sferturile Cupei EHF ! Traversăm cea mai dificilă perioadă din istoria recentă a echipei, motiv pentru care trebuie să uităm criticile, pe alocuri îndreptățite. Acestea sunt din punctul meu de vedere generate de performanțele/prestațiile pe care suporterii, finanțatorii le așteaptă, însă noi nu am fost capabili să le oferim în ultimul timp. Intenția noastră este aceea de a performa, însă multitudinea factorilor care au concurat la această serie de rezultate negative au instalat în sânul echipei, suporterilor, finanțatorilor un sentiment de neîncredere în aceste sportive, în această echipă, moment prielnic pentru acei așa ziși “suporteri de rezultat” și oameni care consideră că au capacități/abilități să rezolve situația în care ne aflăm, doar că nu sunt lăsați să facă acest lucru. De aceea în ciuda oricăror afirmații/supoziții vreau să anunț că nu mă dau bătut, ca tehnician, ca profesor, ca om, și nu părăsesc această echipa și voi lupta până la finalul contractului să ofer tot ce am mai bun din toate punctele de vedere acestor sportive, suporterilor, finanțatorilor noștri, comunității noastre”, a spus Bogdan Burcea, citat de pagina de facebook SCM Craiova Handbal feminin. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.