Liga 1: Andrei Cristea a fost prezentat oficial: „Niciodată în cariera mea nu am promis un număr de goluri, dar firesc că vreau să marchez”

0
1915
Andrei Cristea a fost prezentat oficial | FOTO: Tiberiu Cocora
Andrei Cristea a fost prezentat oficial | FOTO: Tiberiu Cocora

Andrei Cristea a fost prezentat oficial, joi, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de la Ovidiu, drept noul jucător al Universității Craiova.

Ajuns la 34 de ani, Cristea e hotărât să pună umărul la câștigarea unui trofeu de către echipa lui Devis Mangia. Acesta va purta tricoul cu numărul 9 și va evolua până în 202 sub culorile alb-albastre.

„Mă bucur să mă aflu aici, am venit la o echipă mare, cu pretenții. Îmi doresc să confirm așteptările. Știu că nu va fi ușor din cauza presiunii de aici. Aș vrea să le mulțumesc colegilor pentru primire. Niciodată în cariera mea nu am promis un număr de goluri, dar firesc că vreau să marchez. Asta este treaba atacantului. Trei puncte sunt importante, asta contează. E un meci tare, fiind primul. Întotdeauna mi-au plăcut meciurile Craiova – Viitorul, tot timpul au fost spectaculoase. La final sper să fim noi cei fericiți. La Craiova toată lumea vorbește despre campionat. E un lucru fantastic că în vară s-a câștigat Cupa, am fost la meci și m-am bucurat pentru această echipă”, a declarat Andrei Cristea la conferința de presă de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.