Goran Gajovic (SCM U Craiova) | FOTO: Tiberiu Cocora

Baschetbalistul muntenegrean Goran Gajovic a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul pe care SCM Universitatea Craiova îl va disputa în compania celor de la BCMU FC Argeș, sâmbătă, în etapa cu numărul 3 al Ligii Naționale – Grupa Roșie.

 „Nu am început prea bine acest play-off, am pierdut primele partide, acasă cu Oradea și în deplasare la Cluj, dar sâmbătă vrem să ne întoarcem pe drumul victoriei pentru că avem nevoie de ambele puncte puse în joc pentru a ne clasa cât mai bine în ierarhie. Ne pregăm bine pentru această partidă, trebuie să oprim tranziția ofensivă și recuperările adversarilor, să facem un meci bun și să ne mulțumim fanii la finalul jocului, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Ne dorim revanșa cu Piteștiul, vrem să le arătăm că avem o echipă mai bună și că ne merităm locul din clasament. Este mai greu în deplasare, trebuie să fim foarte atenți la detalii. La Pitești am condus în marea majoritate a meciului, dar ei au fost mai receptivi și mi atenți pe final, iar acest lucru le-a adus victoria”

Partida SCM Universitatea Craiova – BCMU FC Argeș se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova, sâmbătă, de la ora 19.00 (în direct pe FRB TV).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.