Baschet (M): Marius Toma: „Este o partidă extrem de importantă pentru ierarhia viitoare a clasamentului”

0
372
Marius Toma | FOTO: Tiberiu Cocora

Marius Toma știe care sunt atuurile pentru partida de sâmbătă contra celor de la BCM FC Argeș.

Discutăm despre o partidă extrem de importantă pentru ierarhia viitoare a clasamentului, care poate oferi chiar și locurile finale pentru play-off. Este un meci extrem de important pentru două echipe care vor să dovedească faptul că își merită locul în Top Six. Detaliile din acest meci vor face diferența. Au o echipă foarte bună, în revenire de formă, dar noi jucăm acasă și suntem pregătiți să ne luptăm până la finalul jocului”, a declarat Marius Toma, joi în cadrul unei conferințe de presă.

Liga Națională va lua o pauză destul de mare după meciurile care se vor disputa în luna februarie în Cupa României, iar acest lucru va pune sub semnul întrebării modul de pregătire și forma pe care o prezintă echipele după reluarea campionatului.

„Va urma o perioadă ciudată, pentru că se va opri campionatul de două ori. După meciul de cupă cu cei de la Mediaș din februarie, va fi o pauză de trei săptămâni, pentru ca apoi în luna aprilie să se oprească din nou campionatul pentru faza următoare din Cupa României. Trebuie să râmânem pe drumul nostru și să atacăm play-off-ul de pe cea mai bună poziție posibilă. Suntem pe locul patru, cu 3 puncte în fața celor de la Pitești și vrem să mărimi această distanță la 4 puncte după meciul de sâmbătă. În Top 6, oricine poate învinge pe oricine, iar acest lucru spune multe. Cel mai mult contează să avem un drum ascendent și după aceste opriri”, a adăugat managerul oltenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.