Handbal feminin: SCM Craiova – CSM Roman 32-24 | Liga Florilor, etapa 3 | FOTO: Ionuț Greere

Veste șoc în lumea hadbalului feminin. Conducerea Primăriei municipiului Roman, alături de membrii Consiliului de Administrație al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Roman, au luat decizia a retrage echipa de handbal din Liga Națională.

Formația moldavă ocupa după disputarea a șapte penultima poziție în clasament, neavând nici un punct câștigat. Toate rezutatele echipei de până acum, în campionat, vor fi anulate, iar echipele care aveau să joace cu CSM Roman în următoarele etape, vor sta.

Lucian Micu, primarul Romanului, a transmis primarul într-un comunicat de presă. prin care explică decizia luată.

„Decizia nu este deloc ușoară, dar datoria mea și a celor care răspund pentru modul de alocare a banilor cetățenilor este de a pune pe primul loc atât imaginea orașului, dar mai ales dezvoltarea sa și efectele pozitive ale acesteia. În urma consultărilor, am decis să continuăm sprijinirea sportului romașcan, să-i susținem pe copii și tineri să facă mișcare, să le asigurăm condiții – echipament, antrenori și transport la competiții, astfel încât să le permitem ca, în timp, să facă performanță. Sper ca, în timp, să reconstruim o echipă care să merite pe deplin fiecare ban din bugetul local”, a spus Lucian Micu, citat de Roman24.ro.

SCM Craiova câștigase meciul cu CSM Roman, scor 32-24, într-un joc din etapa cu numărul 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.