Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a prefaţat meciul cu Politehnica Iași, din prima etapă a returului Ligii 1, care se va juca vineri, de la 21:00, în Copou.

Italianul a mărturisit că în acest moment echipa trece prin momente bune, atât fizic cât și psihic. Mangia își dorește continuitate.

„Pentru noi este a treia deplasare. Nu este simplu, trebuie să recuperăm energie, să ne recuperăm mental și fizic, pentru că este cel mai important, dar sunt sigur că vom facem un joc bun. În acest moment, echipa trece prin momente bune, atât fizic cât și psihic. Nu avem presiune, în ultimele șapte meciuri am avut cinci victorii și doua remize. Tot ce trebuie să facem este să continuăm pe același drum, sau poate pe unul și mai bun. Este un campionat diferit față de cel trecut, clasamentul este mai strâns. Dacă anul trecut, la finalul turului aveam o medie de două puncte pe meci, anul acesta, la finalul turului, distanța până la primul loc este mică”, a declarat Mangia, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.