FOTO: Ionuț Greere

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a câștigat meciul disputat în această dimineață, în deplasare, în compania formației CSM Slatina, contând pentru etapa a 6-a a Ligii Florilor. Scorul final a fost 23-19 în favoarea fetelor pregătite de Bogdan Burcea.

Craiova a condus la pauză cu 8-6, iar în partea a doua a jocului diferența de pe tabela de marcaj a crescut chiar și la 7 goluri (18-11, min 46). Gazdele au mai redus din diferență, dar nu au putut împedica victoria ospetelor.

SCM Craiova va juca în etapa următoare pe teren propriu, duminica viitoare, de la ora 11.00, în compania formației Gloria Bistrița.

CSM SLATINA – SCM CRAIOVA 19-23 (6-8)

SLATINA: Stan, Abed-Kader, Nagy – Ostase 6, A.Andrei 5, Cârligeanu 2, Vădineanu 2, Stoicănescu 2, Dăscălete 1, Lazăr 1, Drăghici, Constantinescu, I.Andrei, Todorovska, Chirigiu. Antrenor: Victorina Bora.

CRAIOVA: Dhzukeva, Stanciu, Curmenț – Zamfir 8, Țicu 4, Rădoi 3, Nikolic 2, Gjiorjievska 2, Tătar 2, Tănăsie 1, Seric 1, Trifunovic, Șelaru, Colac, Stoican, Vizitiu. Antrenor: Bogdan Burcea.

Aruncări de la 7 m: 2/4 – 5/5

Eliminări: 5x2min – 7x2min

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.