SCMU Craiova – VM Zalău 3-2 | Divizia A 1, etapa 2 | FOTO: Ionuț Greere

Echipa de volei masculin SCMU Craiova a învins cu 3-2 pe Volei Municipal Zalău, sâmbătă, în Sala Polivalentă, într-un meci din etapa a doua a Diviziei A 1. Gazdele au revenit de la 0-1 și 1-2, grație unei prestație de excepție a lui Lică, autor a 22 de puncte.

Meciul s-a întins peste două ore și a întârziat și startul partidei de baschet dintre Craiova și Sibiu. Scorul pe seturi a fost 22-25, 27-25, 14-25, 25-18, 15-10.

Oaspeții au câștigat la mare luptă prima secvență a partidei și s-au aflat la conducere și în actul secund al disputei. Băieții lui Dănuț Pascu au revenit și au avut 3 mingi pentru a închide setul, 24-21. Sălăjenii nu s-au lăsat bătuți și au împins în prelungiri setul, parțial câștigat până la urmă de alb-albaștrii.

SCMU Craiova – VM Zalău 3-2 | Divizia A 1, etapa 2 | FOTO: Ionuț Greere

Craiovenii au fost de nerecunoscut în al treilea set, câștigat la pas de trupa zălăuani, 14-25 ! Oltenii și-au revenit în actul patru și au trimis decizia partidei în setul decisiv. Zalăul a început perfect tie-break-ul, 7-3, dar din acel moment băieții lui Pascu au fost mult mai motivați, impusionați de publicul spectator, iar meciul s-a încheiat cu 15-10 în favoarea Craiovei.

SCMU Craiova – VM Zalău 3-2 | Divizia A 1, etapa 2 | FOTO: Ionuț Greere

CRAIOVA: Hallilovic 4 p, Lică 22 p, Milivojevic 8 p, Imhoff 8 p, Sestan 14 p, Olteanu 8 p – Majstorovic (L). Au mai jucta: Ene 3 p, Lupu 4 p, Georgescu, Teleleu și Călin.

În etapa următoare, SCMU Craiova va juca în deplasare, la Piatra Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.