SCM U Craova – CSU Sibiu 74-71 | LNBM, GVA – etapa 3 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a bifat al doilea succes al sezonului, 74-71, sâmbătă seara, pe teren propriu,  în fața formației CSU Sibiu. Este primul succes repurtat de formația olteană, după ce ultimele șapte întâlniri directe au fost adjudecate de ardeleni.

Trupa antrenată de Aco Todorov are 2-0 la general și un meci mai puțin disputat, în vreme ce Sibiul are 2-1 după disputarea primelor 3 etape din grupa A valorică a Ligii Naționale de baschet masculin.

SCM U Craova – CSU Sibiu 74-71 | LNBM, GVA – etapa 3 | FOTO: Ionuț Greere

Oltenii au controlat partida din Sala Polivalentă din Craiova, și-au ținut adverarii la o distanță constantă de 10 puncte, dar finalul era să-i coste scump pe amfitrioni. Sibiul a avut un parțial de 11-0 și a reușit să restabilească egalitatea, 67-67, cu 3 minute înainte de concluzia partidei. Amdeo Casale a adus liniștea în rândul suporterilor olteni și meciul s-a încheiat cu scorul de 74-71 în favoarea alb-albaștrilor.

SCM U Craova – CSU Sibiu 74-71 | LNBM, GVA – etapa 3 | FOTO: Ionuț Greere

Jason Boone a totalizat 19 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive, Igor Mijajlovic a terminat cu 14 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Morris Curry a venit de pe bancă cu 13 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări, în timp ce Porter Troupe a contribuit cu 10 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Craiova a avut medii statistice de 71 % la aruncările din interiorul semicercului, 26 % la aruncările de la distanță și 67 % de la linia de libere.

Isaiah Philmore a fost cel mai bun jucător al echipei învinse după ce și-a trecut în cont 28 de puncte și 6 recuperări. Kevin Hardy a reușit 13 puncte și 7 recuperări iar Monyea Pratt 10 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.