Echipa națională: România a început cu o remiză albă Liga Națiunilor | România – Muntenegru 0-0

0
283
România - Muntenegru 0-0, Liga Națiunilor, Divizia C | ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
România – Muntenegru 0-0, Liga Națiunilor, Divizia C | FOTO: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Naţionala României a început cu stângul campania din Liga Naţiunilor. Tricolorii au remizat, scor 0-0, vineri seara, în fața tribunelor goale de pe „Ilie Oană” din Ploiești, cu reprezentativa Muntenegrului. În celălalt joc al grupei, Serbia a învins în Lituania cu 1-0.

Nicușor Bancu a jucat pe întreaga durată a partidei, în vreme ce Alex Mitriță a jucat până în minutul 68, când a fost înlocuit de Budescu. De altfel, căpitanul oltenilor a stat la baza celei mai mari ocazii din prima repriză. Mitriță a șutat superb de la aproximativ 25 de metri, dar mingea s-a dus puțin peste poartă lui Petkovic.

„Tricolorii” au jucat cu un om în plus din minutul 77 după eliminarea lui Mugosa, dar jocul nu s-a schimbat deloc, iar scorul a rămas intact până la final. Mai mult, oaspeții puteau pleca cu toate cele trei puncte, dacă un jucător al Muntenegrului profita de gafa lui Tătărușeanu din minutele de prelungire.

ROMÂNIA – MUNTENEGRU 0-0

România: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș (Bălașa, 31′), Săpunaru, Bancu – Pintilii (Anton, 73′), Stanciu – Chipciu, Maxim, Mitriță (Budescu, 68′) – Keșeru. Selecționer: Cosmin Contra.

Muntenegru: Petkovic – Stojkovic, Savic, Simic, Tomasevic – Scekic (Kosovic, 74′), Vukcevic – Boljevic (Beciraj, 80′), Ivanic, Jovovic – Mugosa. Selecționer: Ljubisa Tumbakovic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.