Echipa națională: Naționala U 21 s-a impus în Portugalia | Alex Cicâldău și Andrei Ivan au marcat golurile tricolorilor

0
772
România U 21 | FOTO: FRF
România U 21 | FOTO: FRF

Reprezentativa Under 21 a României, pregătită de Mirel Rădoi, a învins echipa similară a Portugaliei, într-un meci din cadrul preliminariilor pentru calificarea la Euro 2019.

La pauză, cele două formații se află la egalitate, 0-0. Andrei Radu a avut două intervenții salvatoare, care au făcut ca tabela să rămână neschimbată. Mai mult, tricolorii puteau marca prin Dennis Man, care a avut o execuție spectaculoasă de la marginea careului, și prin Florinel Coman, al cărui șut din lovitură liberă a fost reținut cu greu de portarul advers.

Tricolorii au ieșit mai montați de la cabine și au deschis scorul în minutul 51. Alexandru Cicâldău, jucătorul Universității Craiova, a înscris cu un șut pe jos de la 20 de metri, după o pasă primită de la Florinel Coman. Șase minute mai târziu, Andrei Ivan a dublat avantajul României. Fostul căpitan al Craiovei l-a învins pe Pereira după o pasă venită de la Denis Man.

VEZI GOLUL LUI ALEX CICÂLDĂU

Nedelcearu a fost eliminat în minutul în minutul 70, iar lusitanii au redus din handicap cu șase minute înainte de concluzia partidei. Tricolorii au terminat jocul de la Pacos de Ferreira cu doi oameni mai puțin pe teren, Andrei Ivan a primit și el cartonașul roșu. Gazdele puteau egala în minutul 90+9, portarul Andrei Radu a apărat o lovitură de la 11 m.

PORTUGALIA U21 – ROMÂNIA U21 1-2
A marcat: 
J. Carvalho (84) Cicâldău (51), A. Ivan (57)

PORTUGALIA U21: J. Pereira – Fernando (D. Goncalves, 74), J. Fernandes, F. Ferreira,  Y. Ribeiro – Eustaquito (J. Filipe, 46), P. Rodrigues, J. Carvalho – J. Felix – Tavares (Gil Dias, 59), D. Jota. Selecționer: Rui Jorge.

ROMÂNIA U21: 1. A. Radu (C) – Boboc, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan (Fl. Borța, 90) – Dr. Nedelcu, Cicâldău – Man (A. Ciobanu, 90+7), Hagi (Ad. Rus, 76), Fl. Coman –  A. Ivan. Selecționer: Mirel Rădoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.