K 1: CS Power Gym Craiova va organiza în data de 1 iunie 2018 mega evenimentul „Kickboxing Talents”

0
786
Foto: Adi Voicu
Foto: Adi Voicu

CS Power Gym Craiova va organiza în data de 1 iunie 2018, la Centrul Multifuncţional Craiova, mega evenimentul „Kickboxing Talents”. Manifestarea se adresează sportivilor semiprofesionişti şi amatori, scopul acestuia fiind promovarea tinerelor talente şi punerea în evidenţă a sportivilor din zona de sud vest a ţării.

În cadrul unei conferinţe de presă organizate marți, 29 mai 2018, organizatorul competiţiei, Ionuţ Pucă, a declarat că acest eveniment sportiv include o serie de noutăţi în ceea ce priveşte kickboxingul la nivel naţional, spectatorii urmând să aibă parte de o serie de surprize plăcute în ceea ce priveşte prestaţia sportivilor.

Întrecerea sportivă va debuta încă de la ora 11.00, atunci când vor evolua peste 100 de sportivi amatori, cu vârste cuprinse între 5 ani şi 30 de ani, copii, juniori şi tineri, fete şi băieţi. Precizăm că accesul publicului la competiţia de amatori este gratuit, aceasta fiind inclusă în cadrul evenimentului “Zilele Municipiului Craiova 2018”.

         Începând cu ora 18.00, semiprofesioniştii vor evolua, într-o gală de excepţie, în 15 meciuri care se anunţă extrem de interesante, ţinând cont de pregătirea fizică şi tehnicile de luptă impresionante pe care sportivii le-au dobândit datorită antrenamentelor foarte dure.

Program:

11.00 – 15.00 –  meciuri amatori,

18.00 – 22.00 – meciuri semiprofesionişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.