K1: Doljeanul Marian Șerban a câștigat titlul european ETF

0
839
Marian Șerban, alături de antrenorul Ionuț Pucă
Marian Șerban, alături de antrenorul Ionuț Pucă

Sportivul Marian Șerban, legitimat la CS Power Gym Craiova, a câștigat Titlu European ETF-WKA FIGHTERS LEAGUE. Centura europeană vacantă la –75 kg s-a disputat pe data de 19 mai 2018, în localitatea Arezzo – Italia.

Sportivul Marian Șerban va fi prezent și în cadrul evenimentului local de kickboxing care se va desfășura pe data de 1 iunie 2018, la Centrul Multifuncțional Craiova, „Kickboxing Talents”.

„Multumesc familiei, antrenorului care m-a ajutat și suportat permanent, primăriei comunei Goești, prin domnul primar Adam Atanasie, care și-a manifestat susținerea față de promovarea sportului. În ceea ce privește meciul disputant în Italia, adversarul meu a fost foarte bine pregătit, sigur pe el, drept urmare a primit cu mare amărăciune decizia arbitrilor și înfrângerea oficială” , a declarat Marian Șerban.

La rândul său, Ionuț Pucă, antrenorul sportivului doljean, a spus: Începând încă de la conferința de presă și cântarul oficial, s-a resimți tensiunea meciului cu italianul Marco Defalco. Șerban venea după o pregătire dusă la extreme, hotărât că după 12 ani de muncă să își adjudece titlul și să poată accede către Titlul Mondial. Meciul s-a disputant pe parcursul a 5 reprize x 3 minute. Încă de la începutul meciului, a reușit să își controleze adversarul, să își impună distanță, să blocheze și să contreze cu lovituri puternice, reușind să se mențină conectat la antrenorul din colțul sau, excelând în repriza a patra când a fost la limită de a-l pune jos pe adversar. Numai pregătirea și rezistentă au făcut că acesta să rămână în picioare.  În cea de-a cincea repriza și ultima l-au găsit pe Marian tot la conducerea meciului, rezultatul, în uralele publicului român, asistent la meci, a fost cel așteptat, devenind campion european.” 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.