Centrul Multifuncţional Craiova va găzdui, pe data 1 iunie 2018, un maraton de arte marţiale, „Kickboxing Talents”. Mega – evenimentul se adresează sportivilor profesionişti, semiprofesionişti şi amatori, scopul acestuia fiind promovarea tinerelor talente şi punerea în evidenţă a sportivilor din zona de sud vest a ţării.

Întrecerea sportivă va debuta încă de la ora 11.00, atunci când vor evolua peste 100 de sportivi amatori, cu vârste cuprinse între 5 ani şi 30 de ani, copii, juniori şi tineri, fete şi băieţi. Precizăm că accesul publicului la competiţia de amatori este gratuit, aceasta fiind inclusă în cadrul evenimentului “Zilele Municipiului Craiova 2018”.

Începând cu ora 18.00, profesioniştii şi semiprofesioniştii vor evolua, într-o gală de excepţie, în 15 meciuri care se anunţă extrem de interesante, ţinând cont de pregătirea fizică şi tehnicile de luptă impresionante pe care sportivii le-au dobândit datorită antrenamentelor foarte dure.

„Ca în fiecare an, prin eforturi caracteristice zonei noastre, revenim cu o competiţie de kickboxing destinată amatorilor cât şi cu o gală semiprofesionistă în care, cei mai talentaţi sportivi şi sportive să poată evolua în faţa propriilor susţinători. Vom avea în faţa noastră cluburile sportive din Craiova, printre care şi Power Gym, cât şi din zona de sud vest, cluburi care îşi doresc să-şi expună sportivii de valoare”, a declarat Ionuţ Pucă, managerul Power Gym Craiova, organizatorul eveimentului.

PROGRAM

11.00 – 15.00 –  meciuri amatori,
18.00 – 22.00 – meciuri semiprofesionişti, profesionişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.