Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova / FOTO: Remus Badea

SCM Craiova dispută vineri seara returul finalei Cupei EHF, contra norvegiencelor de la Vipers Kristiansand. Startul partidei este programat de la ora 19:30.

Bogdan Burcea este la fel de optimist la fel ca și după partida tur pierdută în Bănie contra rusoaicelor de la Lada Togliatti. Tehnicianul Craiovei este de părere că se poate recupera diferenţa din Norvegia, astfel încât trofeul să rămână în Bănie.

„Este un moment istoric pentru sportul craiovean, dar şi un moment important pentru handbalul românesc. Nu ne mulţumim cu disputarea finalei, ne dorim să păstrăm trofeul acasă, fiindcă ar fi cea mai mare performanţă pentru sportul craiovean. Nu va fi uşor, dar avem puterea şi valoarea să ne impunem. Le-am spus jucătoarelor că vreau să fie încrezătoare, liniştite”, a declarat Bogdan Burcea, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Publicul a fost senzaţional şi sunt convins că va fi la fel şi la finală, presiunea fanilor este incredibilă. Va conta mult, chiar dacă jucătoare precum Katrine Lunde, cu 13 finale în carieră, nu vor suferi din această cauză. Îmi pare rău de cei care nu au prins un bilet, dar sper să vină şi ei alături de noi la ecranul de lângă Polivalentă, vom ieşi după meci să-i salutăm şi sper să şi sărbătorim împreună, la fel ca după calificarea în finală”a mai spus antrenorul formației SCM Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.