DFS: Craioveanul Alin Ionuț Iancu a câștigat turneul piramidal de la Arenele Romane și centura lui Cătălin Moroșanu

0
1215

O singură seară, 3 meciuri, 3 victorii. La 21 de ani, Tancul Olteniei, Alin Ionuț Iancu, a fost marea surpriză a turneului organizat la Arenele Romane din București de Cătălin Moroșanu.

FOTO: Dynamite Fighting Show

Plecat din postura de outsider, luptătorul antrenat de Ionuț Pucă la Power Gym Craiova,  i-a învins pe Ștefan Lătescu, Ion Grigore și Sebastian Lutaniuc, astfel că a plecat acasă cu 10.000 de euro și centura pusă în joc de Cătălin Moroșanu.

Iancu are 21 de ani, iar de aproape 8 ani, sala de kickboxing este noua sa casă.

Nu a primit nimic de la viață de la început. Unii se nasc norocoși, el s-a născut luptător. A fost abandonat la naștere, iar apoi, a fost adoptat de o familie, care a crezut că protejarea excesivă îl va ajuta. Până la 10 ani știa să facă integrale la matematică, însă tot se simțea singur. Era retras. Până a descoperit sportul. Kickboxingul i-a devenit a doua familie. Aici nu se ține cont de statut și putere financiară. Kickboxingul l-a învățat ce înseamna dorința, prietenia și recunoașterea valorilor. Totul a fost greu. Începutul, următoarele meciuri, dar Iancu era obișnuit. Nu l-au doborât eșecurile. Ar fi fost culmea.

De aseară, Iancu nu mai este doar un sportiv din Craiova, ci a devenit un campion din Craiova. Nu e doar anul în care a câștigat centura, ci și anul în care a devenit tată. Vrea să îi ofere tot ce nu a primit în copilărie. Nu doar material, ci și afectiv.

Aseară, campionul a plecat acasă și cu cecul de 10.000 de euro. “Totul îl voi investi în familia mea. Vreau să le ofer tot ce nu am avut”, e promisiunea Tancului Olteniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.