Craiova a câștigat Cupa EHF

SCM Craiova a realizat în această după-amiază cea de a două performanță notabilă din istorie clubului, câștigând medaliile de argint în ediția 2017-2017 a Ligii Naționale de handbal feminin. Elevele antrenate de Bogdan Burcea, Dumitru Berbece și Grigore Albici au câștigat cu 21-20 (11-8) meciul din ultima etapă cu Dunărea Brăila și au terminat sezonul pe locul secund.

Debutul partidei de pe malul Dunării a fost controlat în totalitate de formația olteană, 3-0 în debutul partidei și 5-1 (min.10). Yulia Dumanska a făcut din nou minuni în poarta Craiovei, iar după primele 30 de minute de joc tabela indica 11-8 în favoarea oltencelor.

Craiova și-a menținut un avantaj de 4 goluri și în partea a doua a jocului, dar timp de 10 minute nu a mai reușit să marcheze, iar gazdele au restabilit egalitatea – 20-20 (min. 58). Nikolic a marcat pentru 21-20, iar ultimele secunde au fost de infarct. Brăila a pierdut mingea și oltencele aveau la dispoziție 40 de secunde pentru a ține mingea și a câștiga partida. Brăilencele au interceptat balonul, Trifunovic și-a tras de tricou adversara și a primit două minute de eliminare. Florentin Pera a cerut time out pentru a le spune elevelor sale faza de atac, Marija Shteriova și-a asumat aruncare, însă Dumanka a fost imperială și a scos și această minge.

CRAIOVA: Dumanska, Stanciu – Țicu 4, Trifunovic 4, Elisei 4, Nikolic 3, Rădoi 2, Pricopi 2, Vizitiu 1,Kliovac 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.