FOTO Liga Elitelor U 17: Juniorii Craiovei s-au calificat în finala Ligii Elitelor U 17 | Universitatea Craiova – Sporting Vaslui 2-0 (4-1 AGG)

0
786
Alin Moldovan a deschis scorul în meciul Craiova U 17 - Vaslui U 17 / FOTO: Ionuț Greere
Alin Moldovan a deschis scorul în meciul Craiova U 17 – Vaslui U 17 / FOTO: Ionuț Greere

Juniorii U 17 ai Universității Craiova s-au calificat sâmbătă în finala Ligii Elitelor Under-17 după ce au câștigat cu scorul de 2-0 meciul retur jucat în compania formației Sporting Vaslui.

Craiovenii au câștigat meciul tur cu 2-1, iar vasluienii au venit pe Extensiv cu gândul că pot răsturna situația din prima manșă a semifinalei. Oaspeții au fost mai periculoși în prima parte a jocului și au pus în pericol poarta lui Ionuț Manea. Alb-albaștrii au echilibrat jocul și Markovic a fost aproape să deschidă scorul în ultimul minut al primei reprize. Șutul atacantului craiovean a fost scos de lângă bară de portarul moldovenilor.

Universitatea Craiova U 17 / FOTO: Ionuț Greere

Juniorii Craiovei au ieșit mult mai motivați de la cabine și presiunea a devenit din ce în ce mai mare asupra porții adverse. La doar trei minute de la reluare, Moldovan a fost protagonistul unei faze superbe. Ajuns în interiorul careului, acesta l-a driblat elegant pe goalkeeper-ul Ailenei și a înscris în poarta goală. Jovan Markovic a tratat cu superficialitate o lovitură de la 11 m, portarul oaspeților a respins cu piciorul lovitura de la 11 m acordată de centralul Cătălin Buși. Ailenei nu a mai avut însă ce face la șutul superb al lui Nițu. Acesta a marcat printr-o execuție splendidă din afara suprafeței de pedeapsă, mingea a lovit și bara înainte să intre în poartă.

Universitatea Craiova U 17 – Sporting Vaslui U 17 2-0 / FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova U 17 va juca finala campionatului național cu Viitorul Constanța. Puștii de la Academia lui Gică Hagi au câștigat cu 4-0 returul cu UTA.

Universitatea Craiova U 17 – Sporting Vaslui U 17 2-0

UNIVERSITATEA CRAIOVA U 17 – SPORTING VASLUI U 17 2-0 (0-0) / 4-1 la general

CRAIOVA U 17: I.Manea- Dobre, G.Negrea, Ionescu – Nițuică, Rezeanu, Guță (50 Cojocaru), C.Manea – Sîrbu (59 Nițu), Markovic (73 Boștină; 80+3 T.Negrea), Moldovan (55 Baiaram). Antrenor: Dragoș Bon.

VASLUI U 17: Ailenei – Codreanu, Grigore, Chiorean, Ștefanovici, Baciu, Oblesniuc (50 Onuț; 70 Pipos), Hagiu (61 Mihai), Andrei (41 Ciobotaru), Gherase (50 Cracea), June. Antrenor: Costel Solomon.

Cartonașe galbene: I.Manea, Sîrbu – Codreanu, Oblesniuc, Hagiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.