Fotbal (J): Universitatea Craiova a câștigat Campionatul Național U 19

0
3309
Universitatea Craiova - campioană națională U 19 / FOTO: Ziarul Unirea
Universitatea Craiova – campioană națională U 19 / FOTO: Ziarul Unirea

Universitatea Craiova este noua campioană națională la Under 19, după ce a învins în finala de pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, pe Gaz Metan Mediaș, scor 3-2 (0-1). O confruntare dramatică, în care oltenii au marcat golul victoriei în minutul 90.

Deși oltenii erau considerați favoriți, medieșenii au fost cei care au deschis scorul în finală. Băncilă (37) l-a învins pe Bobonete după un corner de pe partea dreaptă. 1-0 a fost și scorul primei reprize.

La reluare, băieții lui Mugur Gușatu și-au intensificat dominarea și au restabilit egalitatea în minutul 57. Ciutică l-a învins pe portarul advers cu un șut din interiorul careului. Ardelenii au trecut din nou în avantaj grație golului marcat de Bîrză (73), dintr-o o lovitură liberă. Egalitatea a survenit în minutul 86, când Borța a reluat spectaculos în colțul lung, iar golul victoriei și titlului de campioană a fost marcat în ultimele secunde de joc de Viorel Zbona.

CRAIOVA: Bobonete – Borța, Țoiu, Puțaru, Juncu – Buzan, Șerban, Ciutică – Trancă, Nichifor, Mihăilă. Au mai intrat: Zbona, Popescu și Vulpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.