Tenis: Craioveanul Alex Coman a câștigat turneul U 14 de la Sliven (Bulgaria)

0
524
Alex Coman a câștigat turneul U 14 de la Sliven (Bulgaria)
Alex Coman a câștigat turneul U 14 de la Sliven (Bulgaria)

Alexandru Coman este noul campion de simplu al turneului „Tennis Europe de categoria 3 de la Sliven (Bulgaria)”, rezervat juniorilor sub 14 ani. Acesta este primul titlu câștigat de tenismenul craiovean la noua categorie de vârstă (U14), după ce în cursul anului trecut a reușit să câștige în concursurile internaționale rezervate juniorilor sub 12 ani nu mai puțin de 10 turnee și ajungând de alte 4 ori în finală.

Evolutia juniorului român a fost una de excepție, în condițiile în care la acest turneu au participat toți cei 6 componenți ai lotulurilor naționale ale Bulgariei (jucători născuți în anii 2004 și 2005), favoritul 1 al turneului fiind clasat in topul 20 al juniorilor din Europa la această categorie de vârstă.

Cap de serie nr.2, Alex Coman și-a respectat statutul de favorit și a câștigat turneul, trecând în finală de reprezentantul gazdelor, Mihail Ivanov, cu scorul de 6-2; 7-5. Anterior, Alex trecuse succesiv de mai mulți reprezentanți ai gazdelor pentru a ajunge în prima lui finală U14 (George Lazarov in turul 1 – 6-0; 6-1, Martin Popovski în optimi – 6-0; 6-0, Adriano Dzhenev in sferturu – 6-1; 6-3 și Dragomir Draganov în semifinale – 6-4; 3-6; 6-4).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.