Lupte CSM Craiova, Cupa Drobeta

Zilele trecute municipiul Drobeta Turnu Severin a găzduit o competiție de lupte pentru categoriile de cadeți și juniori 3, sub denumirea de Cupa Drobeta, la care au luat parte mai mulți sportivi craioveni. Dintre aceștia, șase luptători de la CSM Craiova au urcat pe podium la finalul întrecerii. 

CITEȘTE ȘI Sportivii de la LPS Craiova au strălucit la Cupa Drobeta

Codruț Lăzărică (48 kg – cadeți) și Rebeca Bărăga (49 kg – cadeți) au cucerit câte o medalie de aur, în timp ce Raul Capră (80 kg – cadeți) și Maria Grecu (54 kg – juniori 3) au obținut distincții de bronz, aceștia fiind pregătiți de antrenorul Valentin Boboșca. 

Din grupa lui Petre Banciu, Cătălin Irimia (92 kg – cadeți) a urcat pe prima treaptă a podiumului, iar Robert Badea (42 kg – juniori 3) a ocupat locul trei.

Prin aceste rezultate, CSM Craiova s-a clasat pe primele locuri și în clasamentul general pe cluburi. La categoria cadeți masculin, clubul craiovean a ocupat locul secund în ierarhie, iar la categoria juniori 3 – feminin echipa formată din LPS-CSM Craiova s-a poziționat tot pe al doilea loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.