Craiova – Kastamonu 18-18 / EHF Cup, semifinala / FOTO: Ionuț Greere

Miracolul s-a produs ! SCM Craiova s-a calificat în finala Cupei EHF, după ce a terminat la egalitate cu Kastamonu Belediyesi, scor 18-18, sâmbătă, în fața a peste 4500 de spectatori.

În finală, SCM o va întâlni pe Vipers Kristiansand, din Norvegia, în dublă manșă. Norvegiencele au învins în manșa retur pe daneze de la Viborg cu scorul de 29-23. În tur, Viborg s-a impus cu 34-31.

Craiova – Kastamonu 18-18 / EHF Cup, semifinala / FOTO: Ionuț Greere

Calificarea Craiovei în finala Cupei EHF s-a produs cu mari emoții, oltenii au trăit cu sufletul la gură până în ultimele secunde ale întâlnirii. S-a jucat de la egal la egal în primele 10 minute, Craiova reușind să obțină și un ușor avantaj de două goluri. A urmat o cădere, timp în care turcoaicele au preluat conducerea, 9-10 la pauză. După pauză, Craiova a preluat din nou iniţiativa, dar oaspetele nu au cedat și au revenit în avantaj pe tabelă. Lucrurile păreau să capete o turnură nefericită în momentul în care Kastamonu s-a desprins la două lungimi. Andreea Pricopi a aruncat Bănia în aer cu câteva secunde înainte de final.

La Craiova a început sărbătoarea. Jucătoarele au cântat minute șir cu publicul prezent în sala, iar apoi au ieșit pe esplasanda Sălii Polivalente pentru a sărbătorii cu suporterii care nu au mai prins bilet și au urmărit meciul pe un ecran gigant.

SCM Craiova – Kastamonu Belediyesi 18-18 (9-10)

CRAIOVA: Lung, Stanciu, Dumanska – Rădoi, Trifunovic, Şelaru, Pricopi 2, Ţicu 6, Popescu, Nikolic 2, Ardean Elisei 2, Tudor, Stoican, Klikovac 2, Vizitiu, Florianu 4. Antrenor: Bogdan Burcea

KASTAMONU: Rombescu, Nenezic – Guler, Seric, Yilmaz, Aydin, Kotsina, Iskenderoglu 4, Elez 3, Uskova 5, Sinitsyna 1, Maric 5. Antrenor: Hakan Gunal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.