Handbal (F) / EHF Cup: Meci de gală în Bănie | Celebrul Yevgeni Trefilov vine la Craiova » SCM Craiova – Kuban Krasnodar

0
846
WOMEN S EHF CUP : Kuban Krasnodar - SCM Craiova 28-26 / FOTO: whckuban.ru
WOMEN S EHF CUP : Kuban Krasnodar –
SCM Craiova 28-26 / FOTO: whckuban.ru

SCM Craiova întâlnește formația rusă Kuban Krasnodar, sâmbătă, de la ora 16:30. Meciul din Sala Polivalentă contează pentru etapa a patra din grupa A a Cupei EHF. 

Jocul din Bănie este vital pentru pentru ambele echipe, care luptă pentru calificarea în sferturile de finală. Formația pregătită de Bogdan Burcea are 2 puncte după primele trei etape din grupă, în vreme ce rusoaicele au acumulat patru puncte. În partida tur, disputată duminica trecută, în Rusia, Kuban Krasnodar s-a impus cu scorul de 28-26.

Oaspetele de mâine sunt antrenate de celebrul antrenor Yevgeni Trefilov, selecționerul Rusiei.

„Evgeni Trefilov este un antrenor fabulos, cred că este cel mai titrat din lume în ultimii 30 de ani, dacă e să ne luăm după titlurile olimpice, mondiale și după europene pe care le-a cucerit. Mă bucur că îl am ca adversar, dar sper și vreau să îl înving sâmbătă. Kuban are șapte jucătoare de la lotul național. O victorie ne-ar crește șansele de calificare. Avem nevoie de suporteri să ne fie alături. Vom face tot ce ne stă în putință să îi facem fericiți“, a spus Bogdan Burcea.

Meciul dintre SCM Craiova și Kuban Krasnodar va fi arbitrat de o brigadă din Grecia, formată din Michail Mertinian și Evangelos Syrepisios. Obervator din partea EHF a fost delegat cipriotul Kyriakos Kaplanis.

CLASAMENT GRUPA A

1. Brest Bretagne 3 2 0 1 71:70 4
2. Kuban Krasnodar 3 2 0 1 73:74 4
3. SCM Craiova 3 1 0 2 71:70 2
4. Randers HK 3 1 0 2 63:64 2

Intrarea la meci se face pe bază de bilet a cărui valoare este de 5 lei și poate fi achiziționat de la casa de bilete a Sălii Polivalente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.