FOTO Liga 3: Filiași nu a trecut de CNP Timișoara, 1-1 !

0
788
Filiași - CNP Timisoara 1-1 / Liga 3, etapa 6 - C4 / Foto: Ionuț Greere
Filiași – CNP Timisoara 1-1 / Liga 3, etapa 6 – C4 / Foto: Ionuț Greere

CSO Filiași a terminat la egalitate, scor 1-1, vineri, meciul disputat pe stadionul „Chimia”, în compania formației Centrului de Pregătire Timișoara, contând pentru etapa cu numărul 6 din seria 4 a Ligii 3.

Oaspeții au deschis scorul contrar cursului jocului, Chera a marcat din interiorul careului, în minutul 32. Elevii lui Victor Naicu au restabilit egalitatea cu un minunt înainte de finalul primei reprize. Dinu a ridicat mingea peste un fundaş şi peste portar, apoi a împins-o cu latul de la doi metri.

GALERIE FOTO – AICI

Gazdele au fost aproape de gol și în a doua repriză. Badea a şutat bine de la zece metri, dar portarul de 14 ani al oaspeților a respins excelent (48), iar Neacșu a lovit bara cu un şut de la 14 metri (79).

În următoarea etapă, CSO Filiași se deplasează la Giarmata, pentru duelul cu Millenium din localitate.

CSO FILIAȘI – CNP TIMIȘOARA 1-1 (1-1)

FILIAȘI: Nica (46 Nedeianu) – Calu, Tereche, Preda, Duma, Tudor (64 D.Stancu), Neacşu (80 Papa), Badea, Cruşoveanu, Dinu, Chivu (46 Borneci). Antrenor: Victor Naicu.

TIMIȘOARA: Dobre – Kovari, Tiereanu, Coroiu, Stoianovici,  C. Jurj, Casian (63 Bănceanu), Peter (63 Trip), Chera, Burchele (90+1 Talpoș), Simandan (89 Popa). Antrenor: Cristian Petcu.

Cartonașe galbene: Neacşu ’40 / Jurj ’40 Casian ’43, Bănceanu ’69, Chera ’82.

Au arbitrat: Cristian Anghelina – Andrei Ciuciu, Mihai Marian Ionescu.

Observatori: Marcel Savaniu, Ionel Catană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.