Liga 1: Victorie în Banat ! Timișoara – Craiova 0-2

0
454

Universitatea Craiova se întoarce cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Timișoara. Trupa lui Devis Mangia a marcat de două și a ratat alte ocazii importante. Gazdele au jucat din minutul 35 în 10 oameni.

Ivan Martic a înscris primul gol în tricoul Craiovei, în minutu 27. Croatul a marcat cu o lovitură de cap, după o acţiune foarte bună a lui Băluţă pe partea stângă. Tânărul Burlacu a confirmat forma bună în care se află și a închis tabela în minutul 89. Aripa oltenilor a înscris cu capul, din apropiere, după o acţiune la originea căreia s-a aflat din nou Băluţă.

Alexandru Mitriță a provocat o eliminare, după o intrare criminală a lui Țigănașu, a fost înlocuit din cauza accidentării suferite la faza respectivă, apoi a sfârşit prin a primi la rândul său un cartonaş roşu, după o încăierare la vestiare.

Craiova a dominat jocul de pe „Dan Păltinișanu” și și-a mai creat alte oportunități de a înscrie, însă Băluță, Datkovic și Burlacu s-au jucat cu inimile suporterilor olteni.

ACS POLI TIMIȘOARA – UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-2 (0-1)

Poli Timișoara: Curileac – Crețu, Bocșan, Melinte, Țigănașu – Artean, Vașvari – Munteanu, Curjuric (58, Doman), Bîrnoi – Șeroni (69, Ciucur). Antrenor: Ionuț Popa.

Universitatea Craiova: Calancea – Datkovic, Kelic, Ferreira – Martic (78, Dimitrov), Zlatinski, Mateiu, Bancu – Mitriță (45+1, Gustavo), Băluță (90+2, Bărbuț), Burlacu. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Șeroni 59, Crețu 59, Doman 63 / Datkovic 18, Burlacu 84, Gustavo 90+1.

Cartonașe roșii: Țigănașu 33 / Mitriță 45.

Au arbitrat: Istvan Kovacs – Valentin Avram, Mircea Mihail Grigoriu; Florin Ovidiu Mazilu.

Observatori: George Ionescu, Romolus Gabor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.