Atletism: Sportivii craioveni au cucerit 5 medalii în prima zi a Campionatului Național de Atletism – J 1

0
479

La București, pe stadionul Iolanda Balas Soter, se desfășoară în acest sfârșit de săptămână etapa finală a Campionatului Național de atletism pentru juniori 1. Craiovenii au reușit rezultate remarcabile în prima zi a competiției.

Atleții craioveni au urcat de 5 ori pe podiumul de premiere. O medalie de aur, 2 de argint și 2 de bronz au reușit sportivii olteni.

Ionela Olteanu a devenit campioană națională în proba de 10 000 m. Mărşăluitoarea legitimată la CSM Craiova a fost înregistrată cu timpul de 59.17.81. În aceeași probă, Elena Costea, tot de la CSM Craiova, a sosit pe locul și a câștigat medalia de argint. Craioveanca a terminat cursa cu timpul de 59.47.25.

Vanessa Balaci, legitimată LPS Craiova – CSU Craiova, a cucerit medalia de argint în proba de 100 m. Atleta antrenată de Nicușor Bugiulescu a trecut linia de sosire cu timpul de 12.42.

Bronzul a revenit aruncătorului Gabriel Trancă (LPS – CSM Craiova), în proba de auncare a ciocanului. Craioveanul a obținut o performanță de 60.01 m.

Ștafeta feminină de 4×100 m de la LPS Craiova, în componență cu Alina Anghel, Ioana Paraschiv, Denisa Papa, Vanessa Balaci, a terminat pe locul 3, cu timpul de 50.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.