FOTO Europa League: Eșec la limită în fața „Diavolului” | Craiova – Milan 0-1

0
437

Craiova a fost învinsă dintr-o fază fixă de AC Milan, la Severin, în prima manşă pentru calificarea în playoff-ul Europa League. „Rossonerii” s-au impus cu 1-0, dar oltenii nu s-au făcut de răs. Craiova a dominat marele Milan și puțin a lipsit să evite înfrângerea.

Cu 20 de mii de suporteri în tribune, Craiova a fost la un pas să deschidă scorul pe „Municipalul” severinean. Mitriţă a scăpat singur spre poarta italienilor, în poziţie centrală, dar nu l-a putut învinge pe Donnarumma de la 16 metri. Portarul oaspeţilor a respins cu o paradă extraordinară. Replica Milanului a venit imediat, puștiul Crotone a păcălit pasul la offside al oltenilor şi a tras în bară din unghi, mingea trecând apoi paralel cu linia porţii. Oaspeții au deschis scorul în minutul 44, Ricardo Rodriguez a executat foarte bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă.

Repriza a doua a aparținut în totalitate craiovenilor. Mitriță și Băluță le-au înodat picioarele fundașilor adverși, dar din păcate golul nu a picat în poarta lui Donnarumma. Nici introducerea lui Roman nu a fost cu folos.

CRAIOVA – MILAN 0-1

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov (’81, Roman), Spahija, Kelic, Briceag – Zlatinski – Gustavo, Mitriță (’67, Bărbuț), Rossi (’74, Mateiu), Bancu – Băluță. Antrenor: Devis Mangia.

AC Milan: Donnarumma – Abate (’73, Conti), Zapata, Musacchio, Rodriguez – Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini (’66, Andre Silva), Cotrone (’81, Antnelli), Niang. Antrenor: Vicenzo Montella.

Cartonașe galbene: Briceag ’90+2 / Kessie ’77

Au arbitrat: Halis Özkahya – Çem Satman, Hakan Yemisken; Yasar Kemal Ugurlu (toți din Turcia).

Partida retur este programată joi, 3 august, de la ora 21.45, pe „San Siro“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.