Lupte: Luptătorii craioveni au cucerit 8 medalii la Campionatul Național de Cadeți

0
424

Desfășurat la Botoșani, Campionatul Național de lupte libere pentru cadeți a adus 8 medalii pentru luptătorii craioveni. Cu un total de 10 puncte, CSM Drobeta Tr. Severin s-a clasat pe primul loc în clasamentul general al cluburilor la feminin, după CSS Mangalia (9 pct) și CSM Craiova (8 puncte).

Aurul a ajuns la Adina Irimia, care a fost cea mai bună la categoria 70 de kg, în timp ce medaliile de argint au fost primite de George Berbecaru (58 kg) și Ruth Badea (43 kg), toți cei trei fiind pregătiți de antrenorul Petre Banciu. Pe locul trei s-a clasat Ana Maria Cristescu cucerind bronzul la 43 de kg, pregătită de Valentin Boboșca. Cei patru sunt legitimați la CSM Craiova.

Și luptătorii de la LPS Craiova au urcat pe podiumul Campionatului Național de Cadeți, desfășurat sâmbătă și duminică la Botoșani.

Simona Zidaru a câștigat medalia de aur și titlul de campioană națională în proba de 60 kg, în vreme ce Violeta Măicănescu (52 kg) și Mihnea Stănculescu (42 kg) au cucerit medalia de argint. Ultima disticție a revenit sportivului Codruț Lăzărică, care a obținut bronzul la 46 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.