VIDEO & FOTO Liga 1: Aurică Beldeanu și Alex Barthe au fost sărbătoriți în Bănie

0
1560

SarbatoritiJucătorii echipei CS Universitatea Craiova, împreună cu staff-ul tehnic și președintele Marcel Popescu i-au sărbătorit pe legendarul Aurică Beldeanu și pe francezul Alexander Barthe. 

Cei doi jucători sunt născuți în aceeași zi, pe 5 martie, „Vulpea” a împlinit 66 de ani, în vreme ce noul jucător al oltenilor – 31 de ani. Mai mult, Barthe a mai primit o veste frumoasă la începutul acestei săptămâni. Acesta a devenit tata.

Ca o coincidență, cei doi au (avut) pe tricou numărul 5, iar inițialele numelui sunt A.B.

„Am făcut 66 de primăveri, vreau să fiu sănătos în continuare și vă doresc să fiți campionii țării. Stă în puterile voastre și vă doresc mult succes. Mi-aș dori ca jucătorii noștri să aibă în toate partidele din play-off aceeași abordare și dăruire, pentru că numai așa poți să faci performanță. Oricum, în cupele europene o să jucăm sigur. Echipă avem, dar ne mai trebuie întăriri, un vârf de careu, un mijlocaș și un fundaș central”, a spus Aurică Beldeanu.

La rândul său, fundașul francez Alex Barthe a mulțumit colegilor pentru surpriza oferită, iar la finalul sezonului vor fi alte momente de sărbătorit.

„Vreau să mulțumesc tuturor colegilor mei și sper ca la sfârșitul sezonului să fie mult mai multe sticle cu șampanie, pentru că minimum vom fi în cupele europene.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.