Echipa Națională | Joc modest prestat de tricolori. România – Irlandei de Nord 1-1

0
249

România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, vineri seara, pe Arena Națională, în primul test înaintea Campionatului European din Germania.

Jocul tricolorilor a fost modest, chiar îngrijorător, cu doar trei luni înainte de Turneul Final. Edi Iordănescu are mult de muncit pentru a pune pe picioare o echipă națională care a dat semne că încă petrece calificarea la Euro!

Oaspeții au deschis scorul după contraatac ca la carte

Nord-irlandezii ne-au pus la punct încă din startul partidei și au deschis scorul în minutul 7, după un contraatac „școală”, finalizat perfect de către Jamie Reid. Atacantul de 29 de ani înscrie astfel la debutul său în echipa mare a naționalei britanice. Oaspeții puteau face chiar 2-0 9 minute mai târziu, însă „cormoranul”  Conor Bradley a fost blocat la timp.

Sclipirea lui Denis Man și cam atât

Tricolorii au restabilit egalitatea prin Dennis Man, în minutul 23, care a fost găsit perfect în apropierea careului, a controlat foarte bine mingea și l-a învins pe Conor Hazard, cu un șut violent care i-a dat mâinile este cap portarului advers. România nu a mi jucat nimic până la pauză și la cabine s-a intrat cu scorul de 1-1.

Repriza a doua, nimic!

Edi Iordănescu a mutat în partea a doua a jocului, în speranța că se va schimba ceva în jocul tricolorilor, însă „vedetele” aruncate în luptă nu au arătat mai nimic și nu s-a consemnat nimic important pe tabela de marcaj. Poate doar șutul lui Ianis Hagi, prins cu siguranță de Peacock-Farrell poate fi trecut la realizările din partea secundă.

S-a terminat 1-1 și pe România o așteaptă acum Columbia, marți, la Madrid, într-un meci programat pe „Metropolitano“, începând cu ora 21:30.

ROMÂNIA: Niță – Drăgușin, Manea, Cicâldău (62, Olaru), Pușcaș, Stanciu, Burcă (75, Racovițan), R. Marin (75, Șut), Man (75, Hagi), Mogoș (46, Sorescu), Fl. Coman (62, Mihăilă).
Selecționer: Edward Iordănescu.

IRLANDA DE NORD: Conor (46, Peacock-Farrell) – Bradley, Hume, Toal, Reid (71, Magennis), Lane (62, Mcmenamin), Price, Thompson (71, Mccann), McNair, Charles, Gilmore.
Selecționer: Michael O’Neill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.