Volei | Înfrângere cu Rapid! Săptămâna viitoare începe play-off-ul

0
328

Echipa de volei masculin SCM Universitatea Craiova a pierdut cu scorul de 3-0 meciul disputat pe teren propriu, în compania formației Rapid București, contând pentru ultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A1.

În primul set s-a mers cap la cap până 11-11. Oaspeții au reușit patru puncte la rând și nu au mai cedat inițiativa până la final – parțial închis cu 25-21. Setul al doilea a fost unul nebun, Rapid a condus în permanență la 3-4 puncte diferență, băieții lui Dănuț Pascu au revenit și au împins setul în prelungiri. Craiova a avut două mingi de set (27-26, 28-27), însă giuleștenii au făcut 2-0 la seturi (30-28). Setul al treilea a fost și ultimul al disputei din sala „Ion Constantinescu”. La fel ca și în primul set, desprinderea oaspeților s-a făcut din nou la scorul de 11-11! Rapidul a prins viteză și s-a oprit la 25-23.

Craiova termină sezonul regulat pe locul 5. Săptămâna viitoare începe play-off-ul

Cu cele 40 de puncte acumulate la finalul sezonului regulat, SCM Universitatea Craiova termină prima parte a campionatului pe locul 5 și va întâlni în prima fază din a doua parte a campionatului pe Dinamo București (locul 4 la finalul sezonului regulat, 45 puncte) pentru un loc în semifinalele campionatului.

Se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri, primul la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.