LNBM | Rechini inofensivi! Leii din Bănie au mușcat rău

0
298

Un nou succes fără probleme pentru baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova. Formația pregătită de Panayiotis Yiannaras a învins pe Laguna București, scor 84-53, sâmbătă, după-amiază, în runda cu numărul 6 din grupa 11-18 a Ligii Naționale.

Oaspeții au marcat primii, alb-albaștrii au răspuns cu un parțial de 11-0 și au controlat apoi primul sfert al întâlnirii, pentru 26-9 la finalul primelor 10 minute. Craiovenii au făcut spectacol în partea a doua din prima repriză și au intrat la cabine cu scorul de 47-21.

Bucureștenii nu au avut răspuns nici după odihnă și diferența de pe tabela de marcaj crescut la 38 de puncte înaintea ultimelor 10 minute de joc (68-30). Cipriotul de pe banca tehnică a Craiovei a dat minute și tinerilor jucători aflați pe foaia de joc, „rechinii din Capitală” au mai redus din diferență, iar meciul din sala „Ion Constantinescu” s-a încheiat cu scorul de 84-53.

Sam Sessoms aterminat meciul cu 17 puncte, Nik Dragan a totalizat 16 puncte și 4 recuperări, iar Pavlo Krutous a adăugat 15 puncte și 3 recuperări.

Craiova urcă la 10-2 și merge săptămâna viitoare pe Bega, pentru meciul cu SCM Timișoara, programat sâmbătă, 23 martie, de la ora 18:00. Laguna are după meciul de astăzi 1-11, iar în runda următoare merge la Ploiești, unde va întâlni pe CSM Petrolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.