Rugby | România a fost surclasată de Portugalia în REC 2024

0
403
FOTO: RUGBY ROMANIA

Naţionala de rugby a României a fost învinsă fără drept de apel de echipa Portugaliei, cu 49-24 (20-10), sâmbătă, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, în ultimul meci din Grupa B din Rugby Europe Championship 2024.

Stejarii au terminat grupa pe locul secund și vor juca în semifinale cu Georgia, pe terenul acesteia. În cea de-a doua semifinală a competiției, Portugalia primește vizita Spaniei.

Lusitanii au început cu 10-0, Cojocaru a marcat un eseu, transformat de Alin Conache (7-10). Portugalia a terminat în forță prima repriză, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 10-20. Tricolorii au strâns la minim în partea a doua a jocului, pentru 24-27 în minutul 62, dar apoi a urmat „potopul”. Oaspeții au marcat trei eseuri în ultimul sfert de oră și meciul s-a încheiat cu victoria clară a Portugaliei.

Pentru România au marcat: eseu Ovidiu Cojocaru, transformat de Alin Conache; Alin Conache – drop-gol; eseu Taylor Gontineac, transformat de Alin Conache; eseu Ovidiu Neagu, transformat de Alin Conache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.