LNBM | Panayiotis Yiannaras: „În prima repriză am fost absenţi de pe parchet, parcă nu am existat”

0
485

SCM Universitatea Craiova a fost surclasată de SCM Timișoara, chiar în Sala Polivalentă, în etapa cu numărul 3 din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet. Oaspeții au câștigat cu scorul de 83-66, după un meci controlat în totalitate de gruparea bănățeană.

La finalul partidei, Panayiotis Yiannaras, antrenorul cipriot al Craiovei, s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor săi în special în prima repriză, când s-au reușit doar 26 de puncte.

„Ei au jucat mai bine şi au câştigat. Baschetul este un sport corect, deci noi am primit ceea ce am meritat din acest joc. În prima repriză am fost absenţi de pe parchet, parcă nu am existat. Cred că după trei victorii băieţii au crezut că formează o super echipă, dar, din păcate, nu este deloc aşa. Noi trebuie să ne îmbunătăţim rapid jocul, să muncim pentru fiecare minge. Trecând peste prima parte, în repriza secundă am încercat să revenim, am făcut un sfert mai bun, dar nu a fost suficient. Am plătit, practic, pentru cele 20 de minute extrem de slabe de la startul jocului“, a declarat Panayiotis Yiannaras.

Craiova are 7-2 la general și va juca în următoarea etapă la Tg.Jiu, într-o confruntare programată abia pe 2 martie. Timișoara urcă la 8-1 și mergeîn runda următoare la Rm.Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.