Superliga | Egal cu repetiție. Universitatea Craiova – U Cluj 2-2

0
233

Partida dintre Universitatea Craiova și U Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa cu numărul 25 din Superliga României. S-a întâmplat la fel ca și în meciul cu Poli Iași, 2-0 la pauză pentru alb-albaștrii.

A fost un festival de penalty-uri în Bănie, trei la număr, două pentru gazde și unul pentru gruparea ardeleană. Oltenii au deschis scorul în minutul 9, Houri a transformat o lovitură de la 11 m acordată după un fault al lui Vătăjelu la Markovic. Tot Markovic putea dubla avantajul câteva minute mai târziu cu un șut expediat de la mare distanță, respins peste poartă de Gorcea. Părea să fie un galop de sănătate pentru olteni, care chiar înainte de pauză au mai beneficiat de un penalty, transformat de data aceasta de către Căpățână (2-0, 45).

Sabău a făcut 4 schimbări la pauză și acest lucru s-a văzut imediat pe tabela de marcaj. ”Șepcile Roșii” au redus din diferență prin golul marcat de Vali Gheorghe imediat după pauză. Tot el a fost cel care a obținut penalty-ul din minutul 61, care a fost transformat de Dan Nistor.

După acest rezultat, Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 38 de puncte, în timp ce clujenii au ratat șansa de a urca pe loc de play-off, fiind la egalitate de puncte (33) cu Sepsi și Hermannstadt.

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu (66, Ivan), Zajkov, Maldonado, Bancu – Al. Crețu, Mateiu (87, Kozulj) – Căpățînă, Houri (66, Mekvabishvili), Baiaram (87, Danciu) – Markovic (59, Koljic). Antrenor: Ivaylo Petev.

U Cluj: Gorcea – Pițian (46, Simion), Masoero, Mitrea, Vătăjelu (46, Anselmo) – Pănoiu (46, Chintes), Bic – Roger (46, V. Gheorghe), Nistor, Chipciu – Popa (77, Doukoure). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.